Om oss

Ledarskapskonsulter och coacher som gör skillnad

Lantella Ledarskaps ledarskapskonsulter och coacher har en fantastisk kombination av akademisk fackkunskap och praktisk konsult- och chefserfarenhet. De har en omfattande utbildning och erfarenhet i processledning och pedagogiska verktyg. De har också en gedigen erfarenhet av att ha arbetat som chef och/eller ledare i näringsliv och offentlig sektor.

De cirka 15-talet personer vi arbetar med matchas utifrån kundens specifika uppdrag och behov. Vår nätverksorganisation gör oss flexibla och vår leveranskapacitet och kompetens säkerställer kontinuitet, anpassningsförmåga och möjlighet att möta förändrade krav i uppdragets natur under projektets gång. De är också certifierade och erfarna i de instrument som används tex SL II, OPQ 32, Extended DISC, MBTI 1 och 2, Belbin Team Roles, GDQ – Group Development, TMS samt många fler.

Valet av coach är avgörande för att skapa ett samtalsklimat som bygger på öppenhet och tillit. Lantella har ett mycket brett utbud av coacher med olika erfarenhet, utbildning, bakgrund, personlighet och kompetens. Våra coacher har lång erfa­renhet från ledande poster i näringslivet/förvaltning och är professionella ledare med betydande företags- och branschkunskap.

Ett urval av våra ledarskapskonsulter/coacher

Ingrid Rosberg Andersson

INGRID ROSBERG

Ingrid har sedan 2002 arbetat med ledarskapsutveckling, individuellt och i grupp. Hon är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm, ICF-certifierad coach utbildad på PCC-nivå, diplomerad organisationskonsult i Psykosyntes och har en kompetens i KBT. Ingrid har tidigare under drygt 15 år arbetat som chef och som medlem i ledningsgrupper inom branscher som försäkring, energi, media och bank. Som chef och ledare har hon på nära håll erfarit vikten av medarbetarnas delaktighet och engagemang som en förutsättning för ett framgångsrikt förändrings- och utvecklingsarbete.

GUNILLA ZACHARIASSON

Gunilla har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och är certifierad coach genom ICF (International Coach Federation). Gunilla har lång erfarenhet från olika företag och branscher. Hon har bott i ett flertal länder i över 10 år och arbetat för bolag såsom Swedish Match, Alfred Berg och Tetra Pak i olika ekonomifunktioner. I Sverige har Gunilla bl a varit VD för East Capital.

Anders Hedin

ANDERS HEDIN

Anders har en akademisk bakgrund som forskare inom cancer. Efter sin akademiska karriär gick Anders till läkemedelsindustrin som chef och ledare. Han jobbade inom stora bolag som representant i ledningsgrupper och med globalt ansvar i fyra år. Anders arbetar sedan drygt 14 år som föreläsare och utvecklingskonsult på heltid och har skrivit 6 böcker inom ledarskap och medarbetarskap. Anders är verksam i flera länder och föreläser regelbundet i USA, Europa och Asien. Anders har ett aktivt intresse för idrotten och naturen och kopplar många av sina avsnitt till vardagliga händelser.

Camilla Häger Blomqvist 3

CAMILLA HÄGER BLOMQVIST

Camilla har under de senaste 15 åren varvat konsultverksamhet med linjepositioner, i roller både som säljare, försäljning/marknadschef och VD. Hon har lett och drivit ett antal större change management projekt och bolag hon verkat i är bla HSB, Avantgroup, General Motors, Clavister AB (IT Säkerhet) och Holmgrens bil. Senaste linjechefspositionen är som försäljningschef på Strömma trafik och sjöfart.

Kontakta oss om coaching