Om oss

Ledarskapskonsulter och coacher som gör skillnad

Lantella Ledarskaps ledarskapskonsulter och coacher har en fantastisk kombination av akademisk fackkunskap och praktisk konsult- och chefserfarenhet. De har en omfattande utbildning och erfarenhet i processledning och pedagogiska verktyg. De har också en gedigen erfarenhet av att ha arbetat som chef och/eller ledare i näringsliv och offentlig sektor.

De cirka 15-talet personer vi arbetar med matchas utifrån kundens specifika uppdrag och behov. Vår nätverksorganisation gör oss flexibla och vår leveranskapacitet och kompetens säkerställer kontinuitet, anpassningsförmåga och möjlighet att möta förändrade krav i uppdragets natur under projektets gång. De är också certifierade och erfarna i de instrument som används tex SL II, OPQ 32, Extended DISC, MBTI 1 och 2, Belbin Team Roles, GDQ – Group Development, TMS samt många fler.

Valet av coach är avgörande för att skapa ett samtalsklimat som bygger på öppenhet och tillit. Lantella har ett mycket brett utbud av coacher med olika erfarenhet, utbildning, bakgrund, personlighet och kompetens. Våra coacher har lång erfa­renhet från ledande poster i näringslivet/förvaltning och är professionella ledare med betydande företags- och branschkunskap.

Ett urval av våra ledarskapskonsulter/coacher

Paul Meyer porträtt 2

PAUL MEYER

Paul har en ekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och är också utbildad behörig gymnasielärare. Han startade sin karriär inom finansbranschen, där han hade olika befattningar i Stockholm, London och Moskva. Han var verksam inom trading, riskkontroll och försäljning av aktierelaterade produkter. Han hade i sina olika befattningar ledaransvar över grupper som rapporterade till honom. Efter 16 år i denna bransch sadlade Paul om till att bli gymnasielärare, något han alltid hade drömt om. Han arbetade sammanlagt 11 år på Danderyds Gymnasium som lärare i Matematik, Ekonomi och Ryska. Idag undervisar Paul i ledarskap och använder då en kombination av teori, sina pedagogiska färdigheter och tidigare arbetslivserfarenheter.

Anders Hedin

ANDERS HEDIN

Anders har en akademisk bakgrund som forskare inom cancer. Efter sin akademiska karriär gick Anders till läkemedelsindustrin som chef och ledare. Han jobbade inom stora bolag som representant i ledningsgrupper och med globalt ansvar i fyra år. Anders arbetar sedan drygt 14 år som föreläsare och utvecklingskonsult på heltid och har skrivit 6 böcker inom ledarskap och medarbetarskap. Anders är verksam i flera länder och föreläser regelbundet i USA, Europa och Asien. Anders har ett aktivt intresse för idrotten och naturen och kopplar många av sina avsnitt till vardagliga händelser.

MARIA BJÄREBORN

Maria har över 20 års erfarenhet från olika chefs- och ledarbefattningar, även på executiv och ledningsgruppsnivå, inom näringslivet bl.a. på företag som Procter & Gamble, Danone och Carlsberg. Hon har examen som civilekonom från Lunds Universitet och en Master of  Science i Technology Management från Lunds tekniska högskola. Maria är en erfaren coach, internationellt certifierad via ICF (International Coach Federation). Utbildningar, workshops och föreläsningar inom ledarskap, team- och ledningsgruppsutveckling och personlig utveckling är uppdrag  Maria arbetar med. Maria är även mental tränare och idrottspsykologiskt utbildad. Därmed arbetar Maria med klienter och kunder från såväl näringslivet som idrottslivet och har idag både i svenska och internationella uppdragsgivare.

Kontakta oss om coaching