Coaching

Några av våra coacher

Valet av coach är avgörande för att skapa ett samtalsklimat som bygger på öppenhet och tillit. Lantella har ett mycket brett utbud av coacher med olika erfarenhet, utbildning, bakgrund, personlighet och kompetens. Våra coacher har lång erfa­renhet från ledande poster i näringslivet/förvaltning och är professionella ledare med betydande företags- och branschkunskap.

Anders Hedin

ANDERS HEDIN

Anders har en akademisk bakgrund som forskare inom cancer. Efter sin akademiska karriär gick Anders till läkemedelsindustrin som chef och ledare. Han jobbade inom stora bolag som representant i ledningsgrupper och med globalt ansvar i fyra år. Anders arbetar sedan drygt 14 år som föreläsare och utvecklingskonsult på heltid och har skrivit 6 böcker inom ledarskap och medarbetarskap. Anders är verksam i flera länder och föreläser regelbundet i USA, Europa och Asien. Anders har ett aktivt intresse för idrotten och naturen och kopplar många av sina avsnitt till vardagliga händelser.

Paul Meyer porträtt 2

PAUL MEYER

Paul har en ekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och är också utbildad behörig gymnasielärare. Han startade sin karriär inom finansbranschen, där han hade olika befattningar i Stockholm, London och Moskva. Han var verksam inom trading, riskkontroll och försäljning av aktierelaterade produkter. Han hade i sina olika befattningar ledaransvar över grupper som rapporterade till honom. Efter 16 år i denna bransch sadlade Paul om till att bli gymnasielärare, något han alltid hade drömt om. Han arbetade sammanlagt 11 år på Danderyds Gymnasium som lärare i Matematik, Ekonomi och Ryska. Idag undervisar Paul i ledarskap och använder då en kombination av teori, sina pedagogiska färdigheter och tidigare arbetslivserfarenheter.

Kontakta oss om coaching