Hantera stress – senaste hjärnforskningen

Tisdag 24 mars 2020

Senaste hjärnforskningen har givit oss nya metoder att hantera stress. Trenden är tydlig – allt fler mår allt sämre i vårt samhälle och det kan konstateras att nästan 40 000 invånare i Sverige är sjukskrivna varje dag på grund av stress.

Det talas mycket om hållbarhet och oftast går tankarna till vår yttre miljö. Men minst lika viktigt är att aktivt arbeta för att även få hållbara människor. I dag upplever många att tiden är en bristvara när det gäller att få ihop både arbetsliv och privatliv. Ökningen de senaste åtta åren är över 500%. Vi på Lantella ser allvarligt på detta och vill gärna bidra så gott vi kan.

På frukostseminariet kommer Anders Hedin, PhD Docent i medicinsk vetenskap och ledarskapskonsult på Lantella Ledarskap ge dig en inblick i de nya metoder och verktyg som hjärnforskningen givit oss för att hantera stress. Grundorsaken till stress är faktiskt lika för alla människor även om de yttre orsakerna som triggar stressen kan vara helt olika. Det är därför möjligt idag att lära sig dämpa sin stress så mycket att jag kan tänka både rationellt och lösningsorienterat. 

 


Anmäl dig här!


Datum & tid

  • tisdag 24 mars 2020
  • Kl. 08.00-09.15

Anmälan

  • Maila din anmälan till till info@lantella.se
  • Observera att antalet platser är begränsat.

Adress

  • Nybrogatan 17 (i närheten av Stureplan)