iStock

Konsten att vara ledare

En dag kan förändra hela ditt ledarskap

Att lyfta blicken, att reflektera, att fylla på med ny kunskap och ny energi. Det är förmodligen en av dina viktigaste utmaningar. Din viktigaste uppgift som ledare är däremot att se till att andra lyckas.

Utbildningen kommer att kretsa kring några av de absolut viktigaste delarna en chef behöver få med sig i sitt ledarskap och där resultatet omgående blir synligt.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till chefer inom olika verksamheter – etablerade och nystartade – privata och offentliga. Upplägget bygger på deltagare på olika ledarskapsnivåer, från första linjens chef till företagsledande nivå – både nya och erfarna. Denna unika mångfald skapar ett engagerande lärande och erfarenhetsutbyte utifrån olika perspektiv och bakgrund.

Upplägg

Vi förstår chefens utmaningar och under dagen kommer du att få både ny kunskap och praktisk träning. Utbildningen innehåller konkreta träningssituationer där deltagarna får tillämpa nyvunna kunskaper samt dela erfarenheter och reflektioner.

Utbildningen innehåller verkliga case från deltagarna, rollspel, coachning och diskussioner med programledaren och deltagarna. Detta förbättrar inlärningen och ger dig en personlig handlingsplan för fortsatt lärande när du är tillbaka till arbetet.

Inför starten

  • Programledaren bokar in ett möte med varje deltagare i ett enskilt samtal. Samtalet syftar till att primärt förstå deltagarens utmaningar i sitt ledarskap och gruppen som deltagaren verkar i för att utifrån det skräddarsy dagen.
  • Deltagaren kommer att få en handfull frågor att reflektera över som skickas till Lantella.

Omfattning

Utbildningen består av en heldag centralt i Stockholm (Östermalmstorg). Inför och efter heldagen utförs individuellt arbete.

Renate Viering, VD på Lantella

Datum, tid och plats

Tisdag 17 september, 2024
kl 09.00–16.30

Centralt i Stockholm

Kaffe och smörgås serveras från 08:30

Programavgift

9 800 SEK exkl. moms. Frukost och fika ingår. Lunchen intas på egen hand.

Programledare

Paul Meyer har en ekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och är också utbildad behörig gymnasielärare. Han startade sin karriär inom finansbranschen, där han hade olika befattningar i Stockholm, London och Moskva. Han var verksam inom trading, riskkontroll och försäljning av aktierelaterade produkter. Han hade i sina olika befattningar ledaransvar över grupper som rapporterade till honom. Efter 16 år i denna bransch sadlade Paul om till att bli gymnasielärare, något han alltid hade drömt om. Han arbetade sammanlagt 11 år på Danderyds Gymnasium som lärare i matematik, ekonomi och ryska. Idag undervisar Paul i ledarskap och använder då en kombination av teori, sina pedagogiska färdigheter och tidigare arbetslivserfarenheter.

Har du frågor eller funderingar kring utbildningen?

Maila oss eller ring +46 70-780 88 64

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till ledarskapsutbildningen – Konsten att vara ledare.

Har du frågor eller funderingar maila till info@lantella.se

Deltagarinformation

Fakturering

T ex koder för e-faktura, avdelning mm.